Tovább tart a Vidi mélyrepülése, Pető vitatja a kiállítás jogosságát

2015. augusztus 23. 21:38:38  nyomtatási kép
Pető Tamás, a Videoton megbízott vezetőedzője szerint a kihagyott helyzetek okozták a fehérváriak vesztét az MTK elleni bajnokin (0-1), az pedig, hogy mi hiányzik a címvédő játékából, még nem sikerült megfejteniük. A fiatal szakember a sérülés után visszatért Juhász Roland kiállításáról annyit mondott, hogy Kassai Viktot kellene megkérdezni, hogy "a válogatott csapatkapitányát a legfontosabb meccs előtt miért fosztotta meg a játéklehetőségtől". László Csaba szerint megcsinálták, amit elterveztek, a Vidinek pedig sok sikert kívánt a Lech Poznan ellen, mint mondta, ha a játékosaik hisznek magukban, még kiejthetik a lengyeleket az Európa Ligából. Edzői értékelések.

László Csaba (MTK): - Sok sikert kívánok a Videotonnak Lech Poznan ellen, mert fontos a magyar foci szempontjából. Azt játszottuk, amit kellett, nem volt szemet gyönyörködtető mérkőzés, főleg az első félidő. Fárasztani szerettük volna őket, volt két nagy helyzetünk, aztán jött a 11-es. Jó csapatnak tartom a Videotont, kívánom, hogy minél előbb talpra álljanak. Mi megcsináltuk, amit elterveztük, tudtam, hogy az első félidőt nem fogják megtapsolni a nézők. Büszke vagyok, hogy hosszú idő után sikerült legyőznie az MTK-nak a Videotont. Nem lepett meg a Vidi semmivel. Tudtuk, hogy jól fejelnek, ennek ellenére nem sikerült a pontrúgásokat teljesen elkerülni. Tudtuk, hogy a két belső védőjük nehézkesen mozog, meg lehetett őket futni. Megpróbáltuk a második félidőben beindítani a hengert, hál Istennek sikerült. Ha a Videoton hisz magában, kiejthetik a Lech Poznant.

Pető Tamás (Videoton): - Ha tudnánk, mi hiányzik, már megfejtettük volna. Voltak helyzeteink, eldönthettük volna a meccset, sajnos a második félidő végére elfáradtunk. Szerettük volna a saját térfelén letámadni őket, ez 60 percig működött. Nem láttam a 11-es jelenet, mivel nagyon messze voltam. A meccs tanulsága az, hogy be kell rúgni a helyzeteket. A bírótól kéne megkérdezni, hogy a válogatott csapatkapitányát a legfontosabb meccs előtt miért fosztotta meg a játéklehetőségtől. A vezetők dolga, hogy eldöntsék, hoznak valakit vagy nekünk adnak bizalmat. (M4 Sport)

MTK - Videoton 1-0 (Kanta 81. - 11-esből)

Forrás: csakfoci.hu (Fotó: www.boon.hu)
címkék:  NB I.  Magyar Foci
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-05-24 05:36:21' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'