Az eddiginél is többet költhet Louis van Gaal

2015. augusztus 23. 20:44:51  nyomtatási kép
Bő egy héttel a nemzetközi átgazolási időszak előtt elkezdődtek a nagy számokkal is dobálózó találgatások arról, kiket szerezhet meg még esetleg az eddigi sem keveset költő, de az igazán nagy dobással még adós Manchester United, amely kapcsán már 300 millió költekezést is emlegetnek. Nagyot húzhat még az Arsenal, a Chelsea és a Bayern is, a Juventus pedig be is jelentett egy közeledő klubváltást, Balotelli közben visszatérhet volt csapatához. A vasárnapi körkép.

ANGLIA:

Manchester United: Bár a játékos ügynöke is tagadta már, továbbra is téma a brit sajtóban az, hogy Neymart (Barcelona) szeretnék megszerezni a Vörös Ördögök. 137,8 milló eurót kellene azonban érte fizetniük (Daily Star) Louis van Gaal akár 160 millió fontot is elköltene a piaci hajrában Gareth Bale-re (Real Madrid) és Thomas Müllerre (Bayern) – írja a Sunday Express. 3 millió fontot ajánlhatnak a norvég Odd 17 éves csodagyerekéért, Rafik Zekhniniért (ta.no)

Arsenal: A PSG uruguayi támadója, Edinson Cavani szeretne az átigazolási hajrában az Ágyúsokhoz kerülni, mivel boldogtalan Párizsban (Metro) Lars Bendert, a Bayern Leverkusen német válogatott középpályását is kinézték, sőt meg is nézték maguknak a Lazio elleni BL-meccsen, 18 millió fontot fizetnének érte (The People) A skót Rangers januárig kölcsönvette Londonból a 18 éves amerikai középpályást, Gedion Zelalemet.

Chelsea: Még a nyáron szeretnék megszerezni Paul Pogbát a Juventustól, de a óz állítólag 70 millió fontos üzlet keretében egyik braziljukat, Oscart vagy Williant sem ajánlanák fel cserébe (The Independent)

Manchester United / Chelsea: Mindkét csapat szerződtetné a brazil Alexandre Patót, akiért 11 millió fontot kérhet klubja, a São Paulo (Telegraph)

Everton: 15 millió fontért szerződtethetik Andrij Jarmolenkót, az ukrán Dinamo Kijev válogatott támadóját (Sunday Mirror)

Southampton: Victor Wanyama távozhat a klubtól, a 24 éves középpályás új csapata a Tottenham lehet (Sky Sports)


SPANYOLORSZÁG:

Real Madrid: Állítólagos 18 kilogrammos(!) túlsúlya miatt tették ki a második csapatból is a 24 éves finn válogatott támadót, Eero Markkanent.


OLASZORSZÁG:

Juventus: Giuseppe Marotta klubvezető bejelentette, hogy a BL-döntős hétfőn, kölcsönben megszerezheti a Chelsea kolumbiai válogatott szélsőjét, Juan Cuadradót, aki holnap eshet át az orvosin.

AC Milan: Bár a Sampdoria, a Lazio, a Bologna, a Fiorentina és a Sevilla is érdeklődik iránta, a Liverpoolban játszó Mario Balotelli minden bizonnyal visszatér korábbi csapatához, a Milanhoz a nyáron, méghozzá egyelőre kölcsönben (Daily Mail)

Internazionale: Adem Ljajic, a Roma szerb szélsője érkezhet (Il Messaggero)

Fiorentina: A firenzeiek is kinéztek maguknak egy római játékost, az argentin Juan Iturbe is Mohamed Salah és Iago Falque érkezése miatt távozhat a Farkasoktól (Il Messaggero)


NÉMETORSZÁG:

Bayern München: 20 millió eurót ajánlanak a Juventus fiatal francia középpályásáért, Kingsley Comanért, az összeg a torinóiakat el is gondolkodtatta (La Gazzetta dello Sport)

Schalke: A világbajnok középpályásukat, Julian Draxlert 30 millió euró ellenében hajlandóak csak elengedni a nyáron. A Juventus érdeklődik iránta a legélénkebben (Bild)

Bayer Leverkusen: A Manchester City 20 éves belga védőjét, Jason Denayert szeretnék kölcsönben megszerezni, de a játékost a Marseille, a Lyon és a Galatasaray is vinné (Het Laatste Nieuws)

Forrás: csakfoci.hu 
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-05-24 05:32:00' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'