Fehérváron köthet ki az Újpest egyik legjobbja

2015. augusztus 24. 09:17:19  nyomtatási kép
A Blikk információja szerint a bosnyák Asmir Suljic az NB I-ben szenvedő, hat forduló után öt vereséggel és egy győzelemmel álló, kiesőhelyen lévő Videoton játékosa lehet. A Haladás ellen állítólag megtagadta a pályára lépést.

Suljic a szombathelyiek ellen a kispadon kapott helyet, s a találkozó előtt nem volt ott a bemelegítésként passzolgató cserék között. A szünetben már a tartalékokkal labdázgatott, ám végül nem állt be.

– Fáradtnak éreztem, ezért pihentettem – beszélt Suljic mellőzésének okairól Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője. – Mostanában nem tudja azt a formát hozni, amit elvártam tőle, fejben vannak problémái, nem képes megfelelően koncentrálni.
Egy klubhoz közeli informátor szerint a második félidőben végig a kapu mögött melegítő Suljic megtagadta a pályára lépést a Hali ellen. A tréner ezzel kapcsolatban a következőket mondta.

– A szünetben szólt nekem, hogy nem érzi jól magát. Ezért nem lépett pályára – tette hozzá Vignjevics.

Suljic ára a transfermarkt.de weboldal szerint 700 ezer euró (220 millió forint), szerződése pedig a szezon végéig érvényes, vagyis, annak a klubnak, amelyik vinné, fizetnie kell érte.

A Blikk kereste a Videoton sportigazgatóját, az Újpest korábbi csatárát és vezetőjét, Kovács Zoltánt, de ő nem kívánta kommentálni értesüléseinket. (blikk.hu)

Forrás: csakfoci.hu (Fotó: nb1.hu)
címkék:  NB I.  Átigazolás  Magyar Foci
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-05-24 05:15:32' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'