Jelenlegi csapata gördített akadályt Vanczák Fradiba igazolása elé

2015. augusztus 25. 13:45:54  nyomtatási kép
A csakfoci.hu információi szerint Vanczák Vilmos az egyik belső védő, aki iránt érdeklődött a Ferencváros. A válogatott játékos honlapunknak elmondta, hogy Thomas Dollal is beszélt, aki nagyon szép jövőképet vázolt neki, de klubja, a svájci Sion nem engedte el.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy a belső védőt kereső Ferencváros vezetősége néhány hete megkereste Vanczák Vilmost is, de a 78-szoros válogatottat nem engedte el a klubja.

- Szimpatikus volt, amit a Ferencváros vezetői vázoltak nekem a jövővel kapcsolatban, Thomas Dollal is beszéltem, aki számított volna rám – mondta Vanczák Vilmos a csakfoci.hu-nak. - Szívesen mentem volna, de a Sion vezetői azt akarták, hogy töltsem ki a szerződésemet, ami fél év múlva jár le. Egyelőre egy kupameccsen léptem pályára, de ősszel biztosan nagy lesz a rotálás, mert a bajnokságon kívül az Európa Ligában és a Svájci Kupában is helyt kell majd állnunk. Nekem az lenne jó, ha a románok elleni meccsig minél több tétmeccs lenne a lábamban.

Vanczák honlapunknak azt is elmondta, hogy korábban a Diósgyőr részéről volt még tapogatózó érdeklődés, de konkrétumokig nem jutottak.

Forrás: csakfoci.hu
címkék:  NB I.  Átigazolás  Magyar Foci
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-05-24 05:04:40' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'