Szétnézett az FTC a piacon, mert még szeretne erősíteni, de a realitásnál maradva

2015. augusztus 25. 10:18:17  nyomtatási kép
Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója szerint nem reális arról beszélni, hogy Dzsudzsák Balázst az ő anyagi igényeivel esetleg hazacsábítsa a Ferencváros, amely azonban akar még igazolni a nyáron, méghozzá középső védőt. Tőzsér Dániel esetleges érkezéséről nem kívánt nyilatkozni a klubvezető, aki arról is beszélt, hogyan segített többek között a dietetikus is abban, hogy Böde Dániel ilyen góllövő formában kezdje az idényt.

Orosz Pál vezérigazgató az M1 „Sport7fő” c. műsorában beszélt aktuális témákról.

Böde Dániel formájáról:
- Rengeteg munka van emögött, ha már Danit kiemelted, óriási fejlődésen ment át, nagyon sokat köszönhet a háttérnek, a szakmai stábnak, Thomasnak, az orvosi stábnak, a dietetikusnak, az egész csapatnak.

Arról, hogy az FTC kereste-e meg az NB I-ből a végül Törökországba igazolt Dzudzsák Balázst?
- Beszélgetünk Balázzsal, de azért legyünk reálisak, amit Dzsudzsák jelenleg külföldön keres, az köszönőviszonyban sincs azzal, amit itthon, a Ferencváros tudna ajánlani. Akár ha Somália példáját vesszük, aki a sokszorosát keresi egy olyan francia csapatnál, amely az előző szezonban a kiesés ellen küzdött.

Tőzsér Dániel esetleges szerződtetéséről és a lehetséges erősítésekről:
- Egyelőre nincs vele kapcsolatban semmi hír, ha lesz, majd közöljük. Az átigazolási időszak vége felé járunk, de szeretnénk még mindenképpen megerősíteni a védelmet, belső védő posztra keresünk játékost, Batik Bence sérülése még 1-2 hónapig elhúzódhat, és bár Leandro belső védőként nagyon jól funkcionál, még igazolnánk a posztra. (Ez a játékos a Fradi egyik védőjelöltje - kattints!)

Az Újpest elleni, közelgő derbiről:
- Ez a meccs mindig más, de ez is csak három pontot ér. Persze, felfokozott állapotban készül egy ilyen rangadóra, amely mindig meghatározza az előtte lévő hetek munkáját. Bízom a csapatban, szerintem elég jól össze vagyunk rakva, nem kell félnünk az Újpesttől.

Forrás: csakfoci.hu
címkék:  NB I.  Átigazolás  Magyar Foci
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-05-24 05:00:28' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'