Vérbeli rangadó, gól nélkül, de tele izgalmakkal , és parádés kapusteljesítményekkel

2015. augusztus 25. 07:57:30  nyomtatási kép
A két kapus, Petr Cech és Simon Mignolet is remek napot fogott ki az Arsenal-Liverpool rangadón, a Premier League 3. fordulójának hétfő esti zárómeccsén, és mivel a csapatok a kapufát is eltalálták háromszor, a hálóig viszont nem jutottak el, 0-0 lett a londoni presztízsmeccs végeredménye.

Coutinho kapufájával, majd Ramsey lesgóljával(?) indult a rangadó az Emirates Stadionban, majd beindult a kapus-párbaj Cech és Mignolet főszereplésével.

A 24. percben a hazaiak cseh hálóőre tolta ki remekül Coutinho ravasz lövését, majd a 39. percben a rutinos kapus Benteke közeli kísérletét is bravúrral hatástalanította. A 45. percben a Chelsea-től igazolt válogatott játékos a bal oldali pózna segítségével védte Coutinho gólba tartó löketét.

A fordulás után, a 60. percben Alexis Sanchez is megdöngette a kapufát, tíz perccel később a Liverpool belga portása Giroud nagy helyzetében hárított remekül. Két perccel később a vendégek 22-ese Ramsey tekerését is védte. Mignolet a legnagyobb védését a 84. percben mutatta be, ekkor megint a walesi középpályás kísérletezett, de a kispadon ülő Bogdán Ádám riválisa remek reflexszel óvta meg kapuját a góltól a megpattanó lövésénél.

A lefújás előtt nem sokkal Oxlade-Chamberlain lábbal szerezhette volna meg az Arsenal győztes gólját (Mignolet itt is védett), Chambers pedig fejjel (Mignolet itt hibázott), de nem volt elég pontos, így maradt a 0-0.

Arsenal – Liverpool 0-0


Forrás: csakfoci.hu (Fotó: nemzetisport.hu)
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-05-24 04:56:26' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'