Nem szretné a véletlenre bízni a lengyel csapat győzni jönnek Székesfehérvárra

2015. augusztus 26. 19:22:53  nyomtatási kép
Hiába várja megnyugtató, háromgólos előnnyel a Lech Poznan a Videoton elleni Európa Liga-selejtező párharc második mérkőzését, a csütörtöki visszavágón is győzelemre játszik majd a lengyel együttes.

Maciej Skorza, a vendégek vezetőedzője szerdai sajtótájékoztatóján kiemelte: évek óta arra várnak, hogy bekerüljenek az Európa Liga főtáblájára, most nagyon közel állnak ehhez, de tisztelik a Videotont és nem becsülik le a magyar bajnokot.


"Kicsit már aggaszt is, hogy állandóan azt hallom, hogy ez a párharc már eldőlt, mert szerintem ez nincs így. Tény, hogy kényelmes előnyünk van, de nem védekezni jövünk, nyerni szeretnénk csütörtök este is" - nyilatkozta a szakember.

Csatlakozott edzőjéhez a védő Dariusz Dudka is: "nem tagadom, a fejünkben van, hogy jelentős az előnyünk, de hiba lenne elkényelmeskedni a meccset. A meccs elejétől kezdve koncentrálunk és hajtunk majd az újabb győzelemért."

A játékos hozzátette, külön motivációt jelent számukra, hogy a csütörtöki mérkőzésen bebizonyítsák, az első találkozón aratott 3-0-s győzelem nem a véletlen műve volt.

A Lech Poznan - amelynek keretében három magyar játékos, Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő és Holman Dávid szerepel - és a Videoton csütörtökön 19 órától találkozik egymással. A mérkőzésen - melynek a főtáblára jutás a tétje - a svéd Stefan Johannesson lesz a játékvezető.

 MTI (Forrás: FourFourTwo.hu)

címkék:  Európa Liga  Magyar Foci
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-05-24 05:21:01' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'