Hazai pályán sem tudott gólt szerezni a Videoton, távolodik Európa

2015. augusztus 27. 20:59:01  nyomtatási kép
A Videoton hazai pályán 1-0-ra kikapott a Lech Poznantól, így összesítésben 4-0-val búcsúzott az Európa-ligától. A magyar csapat az első félidőben egyenlő partnere volt a kényelmesen futballozó lengyeleknek, a fordulás után azonban egy védelmi megingást kihasználtak a poznaniak és megnyerték a találkozót, amelyen mindhárom magyar légiós pályára lépett.

Az első helyzet a Videoton előtt adódott a 9. percben, de egy bal oldali beadást követően Feczesin közelről nem tudta bevenni a kaput. Ezt követően többnyire a mezőnyben zajlott a játék, a Lech Poznan nem erőltette a támadásokat, így helyzetek sem igazán alakultak ki.

A fordulás után aztán a semmiből megszerezték a vezetést a lengyelek: az 57. percben a magyar védelem nem értette meg kellőképpen egymást, Luijckx elfejelte a labdát a kapujából kijövő Danilovics elől, a játékszer Kedziora elé került, aki az üres kapuba lőtt. (0-1)

A folytatásban a Videoton az utolsó szalmaszálat is elengedte, így pedig a fehérvári együttes kettős vereséggel búcsúzott az Európa-ligától.

A Lech Poznan magyarjai közül Kádár Tamás végig a pályán volt, Holman Dávid a 72., míg Lovrencsics Gergő a 74. percben lépett pályára. (Fotó: vidi.hu)

Videoton – Lech Poznan 0-1 (Kedziora 57.) - összesítésben 0-4

Forrás: csakfoci.hu (Fotó:fociklub.hu)
címkék:  Európa Liga  Magyar Foci
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-05-24 05:16:50' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'