Hihetetlen fordítás Miskolcon - elégedett és kevésbé elégedett szakvezetők a fordulót követően

2015. augusztus 29. 22:55:50  nyomtatási kép
Bekő Balázs szerint már ezért a meccsért megérte Diósgyőrbe szerződnie, míg az Újpest edzője a vereség ellenére megdicsérte a csapatát. Csertői Aurél szerint két rossz passz mindent eldöntött, míg Thomas Doll a második félidővel volt elégedetlen. Robert Jarninál akadt, ami az eredménynél is boldogabbá tette őt. A Vasasnál a válogatott szünet alatt megpróbálják a későn érkezőket beépíteni a csapatba, míg László Csaba szerint a győzelem mindennél fontosabb volt. Edzői értékelések.

VASAS – MTK 0-1

Simon Antal (Vasas): - Jól kezdtük a mérkőzést, az első 20 percben letámadtunk, volt két helyzetünk, de ezek kimaradtak. Ezt követően kiegyenlítettebb lett a játék, az MTK előtt is adódtak lehetőségek, sajnos megint a végén kaptunk egy gólt. Tanulni akartunk a felcsúti hibánkból, ezért szerettük volna minél előbb eldönteni a mérkőzést. Sajnos azonban megint nem sikerült gólt rúgnunk. Most következik egy kéthetes szünet, ez arra jó lesz, hogy a támadójátékunkat tovább csiszoljuk, van egy-két játékos, akik később érkeztek hozzánk, az ő beépítésükhöz kell egy kis idő. (vasasfc.hu)

László Csaba (MTK): - Először küzdöttünk a meleggel, aztán magunkkal, de végül sikerült nyernünk, ez a legfontosabb. A Vasas jól kezdett, de úgy érzem, utána mi irányítottunk, több helyzetünk volt. Azt nehéz lenne megmondani, hogy az előttünk álló szünet jót tesz-e majd a csapatnak, mindenesetre dolgozunk tovább. 1-0-s vezetésünk után lezárhattuk volna a meccset, de sajnos rossz döntést hoztunk. Most az a legfontosabb, hogy nyertünk. (vasasfc.hu)


DVTK – ÚJPEST 2-1

Bekő Balázs (DVTK): - Nagy akarattal játszottunk egész mérkőzésen, az első félidőben egy picit talán fejetlenül, ész nélkül. Az akarat akkor is megvolt, csak kapkodásba ment át. Emiatt nem nagyon alakult ki játék, az Újpest annyit adott ki magából, amennyit kellett. A második játékrészre azt kértem, hogy ugyanezzel az akarattal játsszunk, de nyugodjunk le, kerüljünk mögéjük a széleken. Megvoltak a lehetőségeink, de nem úgy jöttek be a labdák, vagy nem jó helyen érkeztünk, hogy ziccert tudjunk kialakítani, de végig hittünk abban, hogy gólt tudunk szerezni. A végén 19-re lapot húztunk, és bejött. A győzelem már csak hab a tortán, már ezért az élményért megérte Diósgyőrbe jönnöm. Mindig azt mondtam, ha nagyon sokat teszel valamiért és megküzdesz érte, akkor a futball visszaadja azt, amit korábban elvett. Így történt most is. Hangsúlyozom, hogy nem érdemtelenül, nem így történt volna, ha nem küzdünk, csúszunk-mászunk a pályán, gratulálok a csapatomnak! Ez a szív diadala volt, ennél jobban is tudunk játszani. A szüneten nem szoktam morfondírozni, így van a versenynaptárban és kész.(dvtk.hu)

Nebojsa Vignjevic (Újpest): - Kilencven percig jól játszottunk, az utolsó hat perc azonban... Nem tudtuk hárítani az ellenfél hosszú labdáit, különösen miután Kálnoki Kis sérülés miatt kiállt. A második félidőben rengeteg lehetőségünk volt, hogy egy második góllal befejezzük a mérkőzést, azonban nem tudtuk kihasználni azokat. Elveszítettük a mérkőzést, de úgy gondolom, jól játszottunk, ezért gratulálok a saját csapatomnak, a Diósgyőrnek pedig gratulálok a győzelemhez! (dvtk.hu)


FTC – PAKS 2-0

Thomas Doll (FTC): - Az első félidőben jól játszottunk, de a másodikban megszűnt a játékunk. Hiányzott a futás, könnyen vesztettünk labdákat, hiányzott a végső akarat a kapu előtt. Túl biztosak voltunk magunkban. De győztünk 2-0-ra, hetedik meccsen a zsinórban, úgyhogy panaszra azért nincs ok, de a második félidővel nem voltam elégedett, ezt tudják a játékosok is. A szünetben megpróbáljuk a keretet még jobb fizikai állapotba hozni a folytatásra. (M4)

Csertői Aurél (Paks): - Nagyon bent maradtunk az öltözőben az elején, túl sokat játszottunk kivárásra, aztán jöttek az egyéni hibák. Egyébként úgy alakult a meccs 10 percig, hogy kapu felé nem jött a Ferencváros, de aztán jött két rossz passz, és eldőlt a meccs. A második félidőben volt legalább nyolc kontránk, amiben benne volt a gólveszély. Idegenben is gólt kellene rúgnunk, az olyan 4-3 elleni szituációkból például be kellene találni, amiből ma is akadt. (M4)


HONVÉD – PUSKÁS AKADÉMIA 0-0

Marco Rossi (Bp. Honvéd): - Nagyon nehéz ellenfél ellen játszottunk, azt a játékot mutatták, amire számítottunk. Nyolcvan percig le tudtuk zárni a széleket, csak a legvégén tudtak a vendégeink helyzeteket kialakítani a gyors szélsőik révén. A mérkőzés összességében kiegyenlített volt, ám a felcsútiaknak csak a végén voltak helyzeteik. Nekünk több lehetőségünk volt, mint a vendégeknek, akikről tudtuk, hogy inkább védekezni fognak. Nehéz voltak őket feltörni, mert teljesen behúzódtak a kapujuk elé. Lendületes támadásokra nem igazán volt esélyünk, mert felállt védelmet kellett áttörnünk.(honvedfc.hu)

Robert Jarni (Puskás Akadémia): - Úgy gondolom, jó teljesítményt nyújtott mind a két csapat a mérkőzésen. Hiányoztak ugyan az utolsó passzok és a pontos befejezések, de nem lehet elmarasztalni a játékosokat. A második félidő nagy részében mi diktáltuk a tempót, nekünk voltak komolyabb gólszerzési lehetőségeink. Többször sikeresen átjátszottuk magunkat a széleken, ám sajnos a gólszerzés így sem jött össze. Elégedettek vagyunk a megszerzett egy ponttal, de még inkább örömet jelent számunkra az a fegyelmezett játék és az akarat, amit a fiúkon láttunk. (puskasakademia.hu)


BÉKÉSCSABA – HALADÁS 0-1

Zoran Szpisljak (Békéscsaba): - Az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, voltak rossz egyéni teljesítmények. Volt egy ziccerünk, amit sajnos elhibáztunk. Rossz passzban vagyunk, de most már látjuk, hogy kikre lehet számítani és kikre nem.

Mészöly Géza (Haladás): - Ahogy hűlt az idő, úgy játszottunk egyre jobban. Németh Márió kiváló lövésével megszereztük a vezetést. Kár, hogy utána nem szereztünk még gólt. A végén jöttek a hazaiak, Király Gábor bravúrjára is szükségünk volt. Jobbak voltunk, megérdemelten nyertünk.

Forrás: csakfoci.hu
címkék:  NB I.  Magyar Foci
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-05-24 05:00:20' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'