Csak nehezen tudta feltörni Dárdaiékat a listavezető

2015. augusztus 30. 17:32:09  nyomtatási kép
Tisztességgel helytállt a Dárdai Pál vezette Hertha a Bundesliga-listavezető Borussia Dortmund otthonában, de végül 3-1-s vereséget szenvedett. A Hummels, Aubameyang, Ramos, illeve Kalou góljával kialakult végeredmény hűen tükrözte a meccs képét, megérdemelt az eddig két 4-0-s kiütéssel menetelő Borussia sikere, de a berlini csapatnak sem lehet szégyenkeznivalója.

Jól futballozott a Hertha az első félidőben, Dárdai Pál taktikája "ülni" látszott, sikerült többségében meggátolni a hazai rohamokat. Sőt, Haraguchi és Darida révén a vendégeknek komoly lehetőségeik is voltak, előbbinél Hummels mentett nagyot.

Aki aztán a másik kapunál is felbukkant, nem is akárhogyan: a világbajnok csapatkapitány egy Kagawa-beadást utáni fejessel vezetést szerzett a Dortmundnak a 27. percben.

A második félidő rosszul kezdődött a Hertha számára, Aubameyang megduplázta a Borussia előnyét. Ezután is dominált a hazai csapat, Gündogan révén meccslabdája is volt, ehelyett, a 77. percben szépített a berlini együttes: Kalou (lesről) talált a kapuba.

A hajrában azonban megint a Dortmundnak volt nagy helyzete, Mikhtaryan azonban az üres kaput sem találta el, a korábbi Hertha-játékos, Ramos végül egy szép akció végén bevette a vendégkaput a 93. percben. A Dortmund így 3-1-re nyert, ezzel 3/3-as mérleggel és 11-1-s gólkülönbséggel vezeti a német Bundesligát a Ruhr-vidéki együttes.

Forrás: csakfoci.hu

HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-05-24 04:56:19' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'