Előző csapata otthonában tudott győzni Csank mester

2015. augusztus 30. 18:30:42  nyomtatási kép
A Vácon klubikonnak számító Csank János vezette ZTE 4-1-re győzött vasárnap a Duna-parti városban, az NB II 5. fordulójában, ezzel fellépett a dobogó harmadik fokára. A hazaiak 0-2 után, kilenc emberrel tudtak szépíteni, mindkét kiállítást a gólt és gólpasszt is jegyző Városi harcolta ki, Daru Bence pedig duplázni tudott.

Jól kezdett a Zalaegerszeg, a 9. percben, Daru Bence révén fejesgólt is szerzett egy szöglet után (0-1), majd a félidő hátralévő részében is fölényben maradt.

A második félidő rajtja is a vendégeknek sikerült jobban, Szakály Attila talált a kapuba egy legurított szabadrúgásból, az 53. percben (0-2). Ekkor a Vác már tíz emberrel játszott, Dlusztus utolsó emberként rántotta le a ziccerben kitörő Városit. A fiatal szélsőt a 60. percben is csak kiállítást érően tudta megállítani Hegedűs, újra villant a piros.

A kilenc emberrel küzdő Vác azonban fel tudott állni a padlóról, a 78. percben, Szappanos kapus hibáját kihasználva Pölöskei lőtt közelről gólt (1-2). Próbált menni a hazai csapat az egyenlítésért is, de végül a ZTE kihasználta a kettős emberelőnyét, Városi önzetlen passza után Daru duplázott a 89. percben (1-3), majd Daru adta vissza a gólpasszt neki a 93. percben, ezzel alakult ki az 1-4-s végeredmény.

A ZTE ezzel harmadik, a Vác viszont öt meccsből öt vereséggel az utolsó a tabellán.

Vác FC – ZTE 1-4 (Pölöskei P. 78., ill. Daru B. 9., 89., Szakály A. 53., Városi 93.)

Forrás: csakfoci.hu
címkék:  NB II  Magyar Foci
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-05-24 04:49:10' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'