Négy évre írt alá Sionba Mervó Bence

2015. szeptember 10. 19:02:59  nyomtatási kép
Az U20-as világbajnokságon gólkirályi címet szerző válogatott csatár, Mervó Bence a svájci bajnokságban szereplő Sion együtteséhez igazolt. A labdarúgó a nyáron az MTK-hoz szerződött, végül azonban lehetősége nyílt egy Európa Liga-főtáblás csapatoz igazolni. Mervó 4 évre írt alá, de egyelőre nem léphet majd pályára új csapata színeiben.

A svájci labdarúgó bajnokságban szereplő Sion együttese a közösségi oldalán és a hivatalos honlapján is bejelentette, hogy szerződtette a nyáron az MTK-hoz igazoló utánpótlás válogatott támadót, Mervó Bencét.

A játékos 4 évre írt alá az együtteshez, a gárda színeiben a hivatalos honlap tájékoztatása alapján azonban csak januárban léphet majd pályára, mivel augusztus 31-ével bezárult az átigazolási piac.

Az új-zélandi U20-as világbajnokságon 5 góljával gólkirályi címet szerző futballista a 99-es mezt viseli majd az új klubjánál, és a szintén magyar válogatott Vanczák Vilmos csapattársa lesz.

A játékos hamarosan bővebben is nyilatkozik a csakfoci.hu-nak.


Forrás: csakfoci.hu (Fotó: szatmar.ro.)
címkék:  Bulvár  Magyar Foci
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-05-24 05:01:26' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'