Hosszú idő után került pont a manchesteri kapuskérdés végére

2015. szeptember 11. 13:28:37  nyomtatási kép

David De Gea 2019-ig hosszabbított – hivatalos

A spanyol válogatott hálóőr új, 4 éves szerződést irt alá a Manchester Uniteddel, melynek értelmében 2019-ig a klub kötelékében marad. A kontraktus rendelkezik egy opcionális, ötödik évvel is.

David De Gea:

„Örömömre szolgál, hogy egy új fejezetet kezdhetek Unitedes pályafutásomban. Mindig is élvezettel játszottam ezekkel a kiváló játékosokkal a fantasztikus szurkolóink előtt. A Manchester United egy különleges klub, és az Old Trafford egy ideális hely a fejlődésem folytatásához. Igyekszem majd keményen dolgozni, hogy ezt a nehéz nyarat elfelejtsem, és kizárólag a fejlődésre, valamint a csapat sikerességére koncentrálhassak.”

Louis van Gaal:

„Hatalmas örömmel tölt el, hogy David aláírta az új szerződését, hiszen egyike a világ legjobb hálóőreinek. Nagyon örülök, hogy részese lesz a csapatnak az elkövetkezendő években. David rendkívül fontos szerepet játszott a tavalyi sikereinkben és zsinórban kétszer nyerte el az Év Játékosa címet. Népszerű labdarúgó, aki mindig elszántan keresi a lehetőséget a fejlődésre. Kapusként igencsak fiatalnak számit, tehát még hosszú ideig szerepelhet a legmagasabb szinten.”

‪#‎manutdhu‬ ‪#‎davestays‬ ‪#‎mufc‬

Forrás: MANUTD.HU


HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-05-24 04:51:19' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'