Mi lesz ma a BL-ben? Ez itt a kérdés...!

2015. október 20. 13:22:47  nyomtatási kép
Legutóbbi esélylatolgató körképünk jól sikerült, hiszen az öt megjósolt eredményből négy beigazolódott. Reméljük, hogy ma is jó érzékkel közelítjük meg a meccseket. Esélylatolgató ás fogadási tippek a Bajnokok Ligája-találkozókra.

Idén már harmadszor lépnek pályára Európa legkiválóbb futballcsapatai, mai körképünkben ezen meccsekből mazsoláztunk ki négyet.

Az E csoportban a Barcelona látogat Fehéroroszországba, ahol tipikus Dávid és Góliát-harcot vív majd a BATE Boriszov alakulatával. Az efféle meccsek mindig megsokszorozzák a kiscsapatok erejét, de ami elég volt az AS Roma ellen, az ma kevés lesz a katalán óriás ellen. A sérült Lionel Messi nélkül is nyerni fog a gránátvörös-kék csapat, de a becsületgól meglesz a hazaiaknak! Ha ezt a két tippet összekötjük (1X2 + Gólszám 2,5 - Vendég és több), akkor egy kiváló 1,75-ös szorzót kapunk!

Az F csoportban a katasztrofálisan kezdő Arsenal hazai pályán kapaszkodik az utolsó szalmaszálba, azonban ez nagyon vékonynak tűnik. Egyetlen esélyük lehet a hazaiaknak, hogy a Bayern München megelégszik az egy biztos ponttal is. Teheti, hiszen két magabiztos győzelem után, nyolc lőtt- és nulla kapott góllal trónol a csoport élén. Ha megfelelően elszántak a hazaiak, akkor meglehet a pontmentés! Egy eltalált remiért jelen esetben a tétünk 3,55-szörösét kapjuk vissza!

A G csoport rendkívül szoros! A kedvezőbb gólarányának köszönhetően a Dinamo Kijev az első helyen fogadja az utóbbi időben döcögő Chelsea csapatát. José Mourinho egészen biztosan nem fog fejjel rohanni a falnak, hiszen az utóbbi hetek kudarcai óvatosságra intenek. Esélyesebbek a londoni kékek, de a hazai pálya előnye és az ukrán vasakarat mindenképpen gólt eredményez majd és a vendégek kiváló támadói is minimum egyszer megzörgetik majd Sovkovszkij hálóját! Mindkét csapat szerez gólt, ezért pedig a Tippmixen ma 1,75-ös odds jár!

A H csoportban az eddig két meccsen egy győzelmet és egy vereséget begyűjtő Valencia a kvartett, elsőnek talán legesélytelenebbnek gondolt csapatát, a belga Gentet fogadja. Ez talán az egyik „országos egyes” és mint ezek a napi tutik oly gyakran, ez is könnyen kukába dobhatja az oly gonddal összeállított szelvényünket! A Valencia közel sem olyan magabiztos, mint korábban! A győzelmek és a vereségek váltogatják egymást mind a bajnoki pontvadászatban, mind a Bajnokok Ligájában. Az esélytelenek nyugalmával pályára lépő Gent bizony könnyedén meglepetést szerezhet! Meglepetést szimatolunk, ami mellé a statisztika is kiáll, hiszen a denevéres alakulat immáron több mint egy hónapja nem osztozott meg a pontokon senkivel! Ma beüthet a döntetlen, aki pedig játékba küldi ezt a tippet és nyer, az 4,2-szeres szorzónak örülhet!

A többi meccsről és a nap egyéb sporteseményeiről olvashattok elemzéseket és tippeket awww.tipplap.hu oldalain. Sok sikert mindenkinek!

Forrás: csakfoci.hu
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-07-19 03:42:11' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'