Potemkin Károly a Csepelben folytatja

2011. február 21. 08:30:45  nyomtatási kép

Újabb rutinos játékos érkezett az NB III, Alföld-csoportjának listavezetőjéhez. az NB I-ben kétszer is ezüstérmes csapatban szereplő Potemkin Károly a rivális Újbudától érkezett Csepelre.

Potemkin a BVSC és az FTC csapatával is élvonalbeli bajnoki ezüstérmet szerzett, majd négy évig a Feröer-szigeteken légióskodott. Tavaly tavasszal tért haza és az Újbuda csapatában játszott, amelyben ősszel 8 gólt szerzett, egyet éppen a Csepel elleni 1-1-es végeredményt hozó rangadón.

"Aki figyelemmel kíséri az NB III, Alföld-csoportjának történéseit, az tudja, hogy milyen helyzetben vannak a csapatok, köztük volt együttesem, az Újbuda. Jól éreztem ott magam, de most pénzügyi válságba került a klub, mivel a helyi politikában bekövetkezett hatalomváltás következtében megszűnik az eddigi kiemelt önkormányzati támogatás. Sajnos úgy tűnik, hogy szomorú irányt vesz az újbudai labdarúgás útja. Én négy évig a Feröer-szigeteken futballoztam. Amióta hazajöttem, sok mindent csinálok a futball mellett, a profi labdarúgásra nem lenne időm, de mindenképpen olyan helyen szerettem volna futballozni, ahol célok vannak, olyan csapatban, ahol van jövőkép. Nem csak azért, mert a Csepel most első, de én itt látok perspektívát, minden esély meg van rá, hogy a Csepel visszakerüljön az őt megillető helyre a magyar labdarúgásban, amelyhez a következő lépés az lehet, hogy megnyeri ezt az NB III-as bajnokságot. Ebben szeretnék segíteni" - nyilatkozott a váltás okairól és csepeli terveiről Potemkin Károly.

(Forrás: csepelfc.hu, Simonyi András - foci24.com)

címkék:  Magyar Foci  Amatőr
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-07-19 03:57:44' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'